Vi kommer til jer

Barrett Healthcare har siden 2001 tilbudt sundhedsaftaler med ­fysiurgisk massage, zoneterapi og akupunktur til alle typer virksomheder.

Behandlerne i vores team har stor erfaring og ­udstråler begejstring over deres job.

Vi trives alle med at bidrage til velvære og sundhed på arbejdspladser, som tager ­omsorgen for deres medarbejdere seriøst.

Vi gør valget let

Overvejer din virksomhed at skabe rammerne for en sundhedsaftale, så prøv ­vores sundheds­ordning i tre måneder, og vurdér effekten og mod­tagelsen hos ­medarbejderne.

Vi tilbyder forebyggelse og ­behandling af arbejdsrelaterede skader, og brugerne af vores sundhedsaftaler skal mærke en tydelig virkning. Alle vores behandlere er derfor professionelle og erfarne og leverer højeste kvalitet.

På de følgende sider får du et godt indtryk af, hvad vi tilbyder.

Opnå resultater

treenighedVi tilbyder at forebygge skader og behandle skader, som allerede er opstået, for at fremme sundheden på arbejdspladsen hos vores kunder.

Medarbejdere kan blandt andet få behandlet hovedpine, ondt i ryggen, nakken eller skuldrene, knæsmerter, musearm, sportsskader og stress.

Det er ikke kun den enkelte medarbejder, der får gavn af vores sundhedsordning. Det får arbejdsgiveren og kollegerne også.

Vores behandlere oplever, at medarbejdere, der slipper af med smerter via vores behandlinger, har mindre sygefravær og er gladere og mere motiverede for at gøre en indsats på arbejdspladsen.

Sygefraværet mindskes også, fordi vores behandlere arbejder målrettet på at forebygge skader hos medarbejderne.

En sundhedsaftale med Barrett Healthcare inkluderer

 • Behandlinger af 30, 45 eller 60 minutters varighed.
 • Behandlingerne kan bestå af
  –  fysiurgisk massage
  –  zoneterapi
  –  akupunktur
  –  ergonomisk rådgivning.
 • Behandlinger, der foregår i arbejdstiden i et lokale hos virksomheden.
 • En fast tilknyttet behandler, så behandlingsforløbet bliver trygt og
  ensartet for ­medarbejderen.
 • Oplysende information til medarbejderne.
 • Professionelt udstyr som massagebriks, olie og andre materialer
  medbringes af behandleren.
 • Let adgang til fast kontaktperson hos Barrett Healthcare.
 • Stabile behandlere.
 • Vikarer, der træder til ved ferie.

Ekstra valgmuligheder

 • Online booking.
 • Behandlinger i Barrett Healthcares klinik ved Brønshøj Torv.

Kvalitet i behandlingerne

glade medarbejdereBrugerne af vores sundhedsaftaler skal mærke en tydelig virkning. Alle behandlere hos Barrett Healthcare er derfor professionelle og erfarne og leverer højeste kvalitet.

Ud over at behandlerne skal være uddannet som massører, har mange af dem også en uddannelse som zoneterapeuter eller akupunktører og lignende.

Fælles for alle i Barrett Healthcare er, at vi oplever en stor glæde og tilfredshed ved at lindre og fjerne smerter og se folk opleve forbedret livskvalitet. Den glæde udstråler vi, og den smitter.